Småviltjakt, Fjellsbø

Åsane JFF har en åtebu plassert på Fjellsbø (Lindås, Nordhordaland), omtrent en halvtimes kjøring fra Åsane. Denne er tilgjengelig for foreningens medlemmer, og gratis å bruke. Det plasseres ut en foringsautomat i terrenget som jevnlig skal legge ut åte.

Det er også mulighet til å fiske ørret i Skodvinsvatnet, som ligger like i nærheten. Vannet er lett tilgjengelig via sti fra parkeringen.


VIKTIG INFORMASJON

Booking: For å benytte seg av åtebuen må jeger booke aktivitet som heter «Småviltjakt» i Rubic (app). Det er kun mulig å booke åtebuen 10 dager frem i tid, og kun én person kan booke åtebuen per dag.*

Jaktbare arter: Rødrev, mår, mink, skjære, kråke, nøtteskrike. Merk: De forskjellige artene har forskjellige jakt- og fangstider. Se oversikt over jakt- og fangstider.

Grunneier Tore Stangeland skal kontaktes på tlf 90768096 i forkant for å informere om jakt, og avtale parkering.

Jegere må være obs på husdyr som befinner seg ved og rundt eiendommene.

De som har lyddemper oppfordres til å bruke denne under jakt, av hensyn til nærliggende boliger.

*Det er mulig å være to i åtebuen, men den er kun «innredet» for en person.

Vi ber om at felt vilt rapporteres til leder av jaktutvalget per mail: [email protected].


VEIBESKRIVELSE

For å komme deg til Fjellsbø (Skodvinsvegen 110), følger du fv. 57 fra Knarvik i retning Mongstad. Etter å ha passert Hundvin får du avkjørsel til Fjellsbø til høyre (avkjørsel er skiltet). Følg veien innover, og ta til venstre når veien deler seg. Parkering på området til venstre i bildet under.


Dette er en fin mulighet til å delta i ÅJFFs predatorjakt-konkurranse. Informasjon om denne finner du her.


Publisert

i

av

Stikkord: