Predatorjakt konkurranse 2023-2024

Er du interessert i god forvaltning av vilt? Da ønsker Åsane JFF å tilby deg som jeger et lavterskel tilbud hvor vi ønsker å fremme jakt og jaktaktivitet. 

Åsane Jeger-Og Fiskerforening arrangerer Predatorkonkurranse i lagets regi og for lagets medlemmer. Et tilbud hvor vi ønsker å fremme jakt og jaktaktivitet, samt bidra til et positivt viltstell med fokus på våre predatorer.

Vi setter opp et poengsystem etter felt vilt, hvor det tildeles premier til jegere som oppnår flest poeng. I tillegg er det en uttrekspremiering for både deltakelse og innmeldt fangst.

Her er det en mulighet å delta og samtidig kunne nå i den fineste premien i konkurransen. Poenglisten vil også bli meldt inn til Hordaland JFF hvor en deltar i konkurranse på fylkesnivå.

Registrering av fangst skal skje fortløpende og ikke samlet mot slutten av jakten. Dette gjøres ved å sende en e-mail til :  [email protected]  oppgi fullt navn og medlemsnummer samt å legge ved et bilde av hver jakt / fangst utført med synlig dato. Vi oppdaterer jevnlig liste med deltakere og oppnådd poengfordeling som blir formidlet på nettsiden.

Årets konkurranse gjelder fra 15.Juli 2023 frem til 15.april 2024 (ved start / avsluttet revejakt).

Vilt som inngår i konkurransen med poengfordeling:

  • 10 poeng: Skjor, Nøtteskrike.
  • 20 poeng: Kråke.
  • 25 poeng: Ravn, Røyskatt.
  • 50 poeng: Mink, Mår, Rev.

Husk å følge ordinære jakttider spesifisert for hver art.

Premiering:

Ved slutten av jaktåret premieres det for oppnådd poengfordeling for alle som har rapportert inn i løpet av sesongen 2023/2024.

1.premie : Kniv fra Våpen-Søilen Jaktia Bergen med gravering.

2.premie : Harkila Varmemoffe fra Våpen-Søilen Jaktia Bergen

3.premie : Neverlost two in one riflefuteral fra Våpen-Søilen Jaktia Bergen

Trekk premie: 100 Hagleskudd / kort med 100 duer, samt veiledning av hagleinstruktør på Haglebanen Åsane JFF / Jonahola.

Status 15 NOV 2023 – Last ned

Status 15 DES 2023 – Last ned

Status 15 JAN 2024 – Last ned

Status 18 FEB 2024 – Last ned

Status 23 MAR 2024 – Last ned


Publisert

i

,

av

Stikkord: