Jule- og nyttårshilsen fra styret

Vi er i ferd med å legge 2023 bak oss. Dette året har medlemmene i klubben atter en gang vist at dere har en fantastisk dugnadsånd. Vi har gjennomført et vellykket NM i elgbaneskyting. I den forbindelse ble det gjennomført utallige dugnadstimer ved anlegget vårt. Det har og vært stor aktivitet på haglebanen med flere vel gjennomførte stevner dette året. Dette hadde ikke vært mulig uten engasjerte klubbmedlemmer. Vi har også i år en solid økonomi som gjør at vi også i 2024 kan investere og støtte våre medlemmer.  

Dette har også vært et spesielt år med henblikk på uroen som har vært rundt medlemskapet i NJFF. Vi ønsker atter en gang å berolige våre medlemmer om at vi som selvstendig klubb vil kunne ivareta våre medlemmer på en god måte. Alt er på plass for at vi skal kunne gjennomføre driften slik vi alltid har gjort. 

Med dette ønsker vi alle våre medlemmer en fredelig jul, og et riktig godt nytt år! 

I 2024 vil klubben fortsette å støtte jaktvirksomhet og opplæringsjakt. I den forbindelse vil vi takke alle vaktene som gjør det mulig å holde banen åpen for våre medlemmer og besøkende flere dager i uken. Vi vil fortsette å drive kursvirksomhet, hundeaktiviteter, ungdomsskyting og mye mer, som de frivillige er med på å drifte. En varm takk til alle dere! Vi vil og fortsette å avholde treninger for konkurranseskyting, og legge til rette for konkurransedeltakelse. 

Vi ser fram til å møte dere i Jonaholo i 2024! 

Julehilsen fra styret i Åsane Jeger og Fiskerforening

God jul og godt nytt år.

Publisert

i

av

Stikkord: